Salgsafdeling

Drænrør salg i Danmark og Skandinavien

Vi tilbyder fornuftige partner løsninger, samt et fleksibelt samarbejde, med levering og kontakt når du skal bruge din bestilling. Vi arbejder både med store leverancer så som hele dræn-træk bestillinger, og mindre drænrør leveringer. Vi kan levere i hele Danmark. og forhandler alle typer rør herindunder; kloakrør, afløbsrør, plastrør, drænrør, anlægsrør. RØR-ENGROS.

Forhandler/entreprenør kontakt:

Tlf: 40 96 34 34
E-Mail: [email protected]

Vores rør kommer direkte fra fabrik, derfor til den rigtige pris. (Drainage Pipe). Vi har en klar holdning til, at et drænrør ikke bare er et drænrør. Vores dræn og anlægsrør er produceret i miljøvenligt PE materiale. PE-røret er eksempelvis slag og trykfast og fås ikke mere kompetent. JC IMEX samarbejder med nogle af verdens førende fabrikanter, som gør at, vi kan levere et dræn program med høj ‘kvow-how’ og ‘uptodate’ produktudvikling.

Hos os garanterer vi høj service med leveringssikkerhed, kvalitetskontrol og korte beslutningsveje. Vi har en passion om at kunne levere kvaltietsdræn til Danmarks bedste entreprenører, som ønsker et produkt med høj kvalitet. Som beskrevet er vi yderst passioneret for at levere og bistå med det bedste produkt når det gælder rør.

Brug vores ekspertise inden for denne branche. Har du nogle spørgsmål til hvilke rør som vi lagerfører, så kontakt os i dag. Vores oplysninger står oplyst længere oppe i denne beskrivelse, samt forneden i footeren.